Autobedrijf Otten

Autobedrijf Otten in Hoogeveen is al vanaf het eerste begin keurmerkhouder van 100% onderhouden. Cindy (verantwoordelijk voor o.a. marketing) legt uit: “Dat komt omdat het naadloos bij ons bedrijf past. Wij geloven in eerlijk zakendoen, en gaan daarin verder dan veel andere bedrijven. Al bij de inkoop zoeken we naar echte auto’s waar alles aan klopt. De meeste van onze auto’s bieden we aan met BOVAG, NAP en 100% onderhouden. In ons verkoopgesprek komt al snel de inruilauto ter sprake, dan blijkt vaak dat die niet altijd even goed is onderhouden. We leggen duidelijk uit wat de gevolgen zijn en welke invloed dit heeft op de waarde. De iets hogere prijs voor onze auto hoeven we dan niet meer uit te leggen”.

Wat adviseer je collega ondernemers?
“Het 100% keurmerk helpt echt als je wilt laten zien dat je betrouwbaar bent. We merken dat onze klanten zoeken naar betrouwbaarheid en blij zijn als alles klopt. De aankoopbeslissing is dan vaak sneller genomen. We zien dat terug in een hoger resultaat van de transactie en een kortere statijd.

Daar komt nog bij dat we klanten met hun volledig onderhouden auto ook eerder weer in de werkplaats terugzien voor de volgende onderhoudsbeurt”.
Mijn advies is dus, zijn jullie een echt eerlijk en betrouwbaar bedrijf? en zoek je naar een manier om dat aan je klant te laten zien? Ik kan100% onderhouden dan van harte aanbevelen”.

meer informatie

Over de stichting

De stichting 100% onderhouden is een onafhankelijk orgaan dat zich inzet voor goed auto-onderhoud.
Lees hier meer over de stichting

Algemeen >

Ontstaan >

Organisatie >

Doelstellingen >

100% in het nieuws >

 

Gevolgenblog
  • Gevolgen van geen onderhoud