Algemeen

De stichting 100% onderhouden is een onafhankelijk orgaan dat zich inzet voor goed auto-onderhoud. De deelnemers van het keurmerk staan garant voor goed onderhouden occasions. Als autokoper of autobezitter levert een goed onderhouden auto veel voordelen, zoals kostenbesparing op reparaties, meer veiligheid en minder stilstand.

Duurzaam en gezondheid

Door goed onderhoud gaat een auto langer mee en alleen daardoor al is het duurzamer. Goed auto-onderhoud zorgt er tevens voor dat filters tijdig vervangen worden en niet vol lopen met vuil en bacteriën. Hierdoor ben je als berijder gezonder op de weg.

Voorkom extra kosten

Helaas wordt auto-onderhoud, hoe nuttig en noodzakelijk ook, in de praktijk maar al te vaak overgeslagen. Uit onderzoek blijkt dat ruim 1/3 van de automobilisten zelf toegeeft dat ze noodzakelijk onderhoud soms overslaan. Waarschijnlijk is dit het topje van de spreekwoordelijke ijsberg.

Overslaan of uitstel van onderhoud leidt tot extra kosten. De onderdelen slijten sneller en er zijn vaker duurdere reparaties nodig zijn. De stichting, zonder een eigen winstoogmerk, zet zich in om het auto-onderhoud in Nederland te bevorderen en inzichtelijk te maken.

Informatie aanvraag

Wil je meer informatie over het keurmerk 100% onderhouden of wil je in contact komen met een van onze medewerkers. Laat dan hier je gegevens achter en wij nemen spoedig contact op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Over de stichting

De stichting 100% onderhouden is een onafhankelijk orgaan dat zich inzet voor goed auto-onderhoud.
Lees hier meer over de stichting

Algemeen >

Ontstaan >

Organisatie >

Doelstellingen >

100% in het nieuws >

 

Gevolgenblog
  • Gevolgen van geen onderhoud