Wat belooft 100% onderhouden?

Wij geloven dat jouw auto een belangrijke rol speelt in je leven. En daar wil je op kunnen vertrouwen. Vaak is de informatie over het onderhoud bij aankoop van een gebruikte auto niet erg helder. Ook is soms onduidelijk welk onderhoud een auto op een bepaald moment nodig heeft.

Eerlijk oordeel over een sluitende onderhoudshistorie

Jij wilt dit graag weten voordat je een auto koopt. Want jij wilt zeker weten dat je achteraf niet voor dure verrassingen komt te staan. 100% onderhouden is een keurmerk waaraan jij direct een volledig onderhouden auto kunt herkennen. Zie je een auto met dit keurmerk? Dan weet je dat die auto een sluitende onderhoudshistorie heeft zoals de fabrikant dat bedoeld heeft. En je weet dat dit gecontroleerd is door een officieel 100% expert. Dit maakt jouw keuze een stuk gemakkelijker. Als je besluit een gebruikte auto te kopen let dan op het keurmerk 100% onderhouden. Dan weet je wat je koopt.

Alleen autobedrijven die een expert in dienst hebben die opgeleid is volgens de normen van 100% onderhouden mogen het officieel kwaliteitskeurmerk toekennen. De stichting controleert bovendien of de bedrijven zich in de praktijk aan de gestelde normen houden.

Zekerheid voor autokopers

Wanneer je een auto koopt met een 100% onderhouden keurmerk, dan is de kans op onverwachte onderhoudskosten of stilstand een stuk kleiner. Kortom: 100% onderhouden is de nieuwe zekerheid op het gebied van auto-onderhoud.