Nieuw: DSR opvraagservice bij 100% onderhouden

Per 1 februari lanceert de stichting 100% onderhouden een nieuwe dienst voor de aangesloten deelnemers, namelijk een opvraagservice voor het Digitale Service Register (DSR). Al het onderhoud, zoals het is geregistreerd bij het merk in het digitale onderhoudsboekje, wordt hiermee voor deelnemers makkelijker toegankelijk gemaakt. Dit geldt ook voor importauto’s.

Hoe werkt het?

De dienst is toegankelijk via een speciale knop op het deelnemersgedeelte van de website. Door slechts enkele velden (waaronder het complete chassisnummer) in te vullen kan het onderhoudsdossier voor een bedrag van € 5,- opgevraagd worden. Getracht wordt om het DSR-dossier daarna altijd binnen 24 uur na de aanvraag per mail toe te sturen.

In veel gevallen blijft het aanvragen van een eigen wachtwoord aantrekkelijker. Dat geldt zeker als het betreffende merk regelmatig ingeruild wordt. Maar juist in geval van een vreemd-merk is het aanvragen van een wachtwoord vaak te omslachtig en tijdrovend. Daarvoor biedt de nieuwe service uitkomst.

Met een speciale aktiecode kunnen deelnemers van 100% onderhouden eenmalig gratis van deze dienst gebruik maken.

Uw aktiecode: 100DNFEB

Over de stichting

De stichting 100% onderhouden is een onafhankelijk orgaan dat zich inzet voor goed auto-onderhoud.
Lees hier meer over de stichting

Algemeen >

Ontstaan >

Organisatie >

Doelstellingen >

100% in het nieuws >

 

Gevolgenblog
  • Gevolgen van geen onderhoud