Top 5 redenen waarom je 100% onderhouden wilt laten zien 

1 Meer leads
De aankoopreis van autozoekers start inmiddels voor het grootste deel op de smartphone. Foto’s en keurmerken maken dan het verschil. Tekst valt grotendeels weg of wordt nauwelijks gelezen. Hoe meer mensen je in de allereerste stap interesseert hoe effectiever ook de stappen daarna zijn, want je neemt immers bij elke stap meer mensen mee in jouw trechter.

2 Betere leads
Veel ondernemers vragen zich af hoe we de klant beter kunnen helpen om te kiezen voor kwaliteit en eerlijk te vergelijken. Dus appels met appels in plaats van appels met peren vergelijken.

Als jij met jouw aanbod kiest voor kwaliteit en transparantie is het verstandig om dit voortdurend en expliciet te laten zien. Daarmee wek je het vertrouwen van mensen die juist die eigenschappen waarderen en er ook voor willen betalen. Tenzij jij ervoor kiest om je te richten op de prijskopers natuurlijk….

3 Vertel het verhaal
Autokopers zoeken meer informatie over de historie van hun aankoop. Helaas zijn er nog steeds voorbeelden van de zgn. kat-in-de-zak aankopen, die mensen voor zichzelf willen voorkomen. Daarom willen mensen graag “het verhaal” achter een auto weten. Vertel dus dit verhaal en onderbouw dit met keurmerken zoals N.A.P. en 100% onderhouden.

4 Maak het transparant
Steeds meer auto’s hebben geen papieren onderhoudsboekje meer. De fabrikant heeft de onderhoudsinformatie dan ergens achter een wachtwoord opgeslagen, maar wat heeft de autokoper daaraan? Hoe kan die weten of het goed zit?

Laat zien dat jij de professional bent en check dat dus voor hen en maak dat zichtbaar met het 100% onderhouden keurmerk en een officieel waardecertificaat dat je uniek voor de auto per email ontvangt.

5 Lever het bewijs
In autoland wordt veel beweerd. Op diverse portalen staan op elk willekeurig moment al gauw ruim 300.000 auto’s te koop aangeboden door zowel betere autobedrijven als ook door malafide handelaren en particulieren. En dan hebben we het alleen nog maar over Nederland. Het valt voor mensen niet mee om onderscheid te maken tussen alle claims die gedaan worden. Met 100% onderhouden lever jij het bewijs, en dat kan niet zomaar elke adverteerder. 100% onderhouden is voorbehouden aan de betere autobedrijven in Nederland.

Ook deelnemer worden?Klik hier om alle nieuwsberichten te bekijken.

Over de stichting

De stichting 100% onderhouden is een onafhankelijk orgaan dat zich inzet voor goed auto-onderhoud.
Lees hier meer over de stichting

Algemeen >

Ontstaan >

Organisatie >

Doelstellingen >

100% in het nieuws >

 

Gevolgenblog
  • Gevolgen van geen onderhoud