Zekerheid 100% op Autotrack

In de nieuwste release van Autotrack is de zekerheid van 100% onderhouden prominent opgenomen. Het totaal van occasionportals die het 100% keurmerk als onderscheiden keurmerk tonen komt daarmee op 8.

De zekerheid van 100% onderhouden is meer dan alleen een logo. Het proces erachter zorgt dat alleen opgeleide mensen het keurmerk mogen toekennen en de stichting 100% onderhouden houdt toezicht d.m.v. steekproeven.

Voor autokopers betekent dit dat zij, ongeacht waar de bepaalde occasion gevonden is, altijd dezelfde zekerheid van 100% onderhouden geboden wordt.

100% onderhouden auto’s zijn hierdoor nog beter te herkennen en occasionkopers worden hierdoor beter bewust van noodzakelijk onderhoud. Voor auto-adverterende autobedrijven helpt dit om zich met kwaliteit te onderscheiden en er een eerlijke prijs voor te kunnen vragen.

Wil jij ook met extra zekerheden adverteren op occasionportalen? Meld je dan nu aan als deelnemer van 100% onderhouden:Klik hier om alle nieuwsberichten van 2019 te bekijken.

Over de stichting

De stichting 100% onderhouden is een onafhankelijk orgaan dat zich inzet voor goed auto-onderhoud.
Lees hier meer over de stichting

Algemeen >

Ontstaan >

Organisatie >

Doelstellingen >

100% in het nieuws >

 

Gevolgenblog
  • Gevolgen van geen onderhoud