Alleen aanvinken is niet voldoende

Het 100% onderhouden weblabel wordt dagelijks door veel bedrijven aangevinkt in het invoersysteem. Veel van hen denken dat deze melding ook bij de advertentie vermeld wordt, maar is dat wel zo?

Wij zien in de praktijk dat ruim 83% van de bedrijven, waar 100% onderhouden aangevinkt wordt, geen vermelding krijgt bij de auto. Dat is natuurlijk jammer, want daardoor mis je een opvallend keurmerk bij de auto die net dat verschil kan maken met een andere occasion.

Hoe dat zit?

In alle invoersystemen kun je 100% onderhouden aanvinken, maar het aanvinksignaal wordt vervolgens nog wel getoetst bij de stichting 100% onderhouden. Daar wordt het signaal alleen vrijgegeven als het bedrijf zich heeft aangemeld en de verplichte online training met succes is afgerond. Inmiddels hebben ruim 300 autobedrijven dit gedaan en dus verschijnt bij hen het keurmerk bij hun volledig onderhouden auto.

Meer informatie?
Wil jij dat jouw 100% onderhouden occasion ook mét vermelding wordt genoemd? Meld je dan nu aan of vraag eerst informatie over deelname aan.Klik hier om terug te gaan naar het overzicht van alle nieuwsberichten.

Over de stichting

De stichting 100% onderhouden is een onafhankelijk orgaan dat zich inzet voor goed auto-onderhoud.
Lees hier meer over de stichting

Algemeen >

Ontstaan >

Organisatie >

Doelstellingen >

100% in het nieuws >

 

Gevolgenblog
  • Gevolgen van geen onderhoud