Munsterhuis 100% – Incompany training

Het complete salesteam van Autodealer Munsterhuis met meerdere vestigingen in Twente volgden onlangs live de training voor 100% expert. Het dealerbedrijf vertegenwoordigt als dealer meerdere merken: Renault, Dacia, Ferrari, Maserati en Jaguar.

Het gehele salesteam mag door het behalen van de titel 100% expert het keurmerk 100% onderhouden toekennen aan de occasions. Munsterhuis koos er bewust voor om de verplichte training niet via de e-learning module te volgen, maar live als incompany training.


Incompany training

Bij dealerholdings is er vaak een hele verkoopstaf die met 100% onderhouden gaat werken. Vandaar dat bij dealerholdings vaak een lange lijst ingeleverd wordt met namen en emailadressen. Deze medewerkers krijgen van ons dan allemaal per e-mail een link toegestuurd, waarmee ze ieder op hun eigen plaats en tijdstip de e-learning kunnen volgen.

Maar het kan ook anders. In overleg kunnen we ook een live-training in het bedrijf geven. We behandelen dan eerst de theorie met alle normen voor het toekennen. Daarna wordt direct het korte examen afgenomen en bespreken we de resultaten. Voor alle geslaagden is er dan direct het certificaat wat je op een voor klanten zichtbare plek kunt hangen.

Ook geïnteresseerd in zo’n incompany training? Mail dan naar info@100procentonderhouden.nl 

Over de stichting

De stichting 100% onderhouden is een onafhankelijk orgaan dat zich inzet voor goed auto-onderhoud.
Lees hier meer over de stichting

Algemeen >

Ontstaan >

Organisatie >

Doelstellingen >

100% in het nieuws >

 

Gevolgenblog
  • Gevolgen van geen onderhoud