Actie BOVAG-autodealers

Wil jij jouw klant de zekerheid van volledig onderhoud bieden?
Sluit je dan aan bij 100% onderhouden en profiteer van het positieve effect op je statijd en de tijdelijke Actie voor BOVAG autodealers.

Hoe werkt deze actie?
Je sluit met jullie dealerbedrijf aan bij 100% onderhouden en ontvangt het eerste jaar de deelname helemaal gratis.

  • Exclusief aanbod voor autodealers, aangesloten bij BOVAG
  • Na aanmelding moet minimaal één medewerker het webinar van 100% onderhouden volgen en slagen voor de toets.
  • Is dat gelukt? Dan ontvangt hij/zij een mail met een persoonlijk certificaat en vanaf dat moment geven wij het keurmerk 100% voor jullie vrij, zodat dit bij jullie advertenties verschijnt.
  • Door ‘100% onderhouden’ aan te vinken in jullie occasionsysteem, wordt het 100% onderhouden label automatisch getoond bij de betreffende auto op de grote occasionportalen.
  • Per email ontvangen jullie van elke 100% auto een waardecertificaat. Geef dat aan de volgende eigenaar als bewijs van de extra waarde.
  • Voor afloop van het jaar besluit je zelf over voortzetting. Bevalt het bij nader inzien toch niet? Dan ben je vrij om te stoppen zonder verdere verplichting. Zorg wel dat je ons dat schriftelijk meldt voor afloop van het eerste jaar. Horen wij niets, dan gaan we uit van voortzetting en betaal je vanaf dat moment als BOVAG-lid jaarlijks slechts € 495,- excl BTW.

Over stichting 100% onderhouden
In 2017 is de stichting opgericht om de automobilist transparantie en zekerheid te bieden als het gaat om gecontroleerd auto-onderhoud.

Ruim 630 autobedrijven zijn sinds de oprichting van stichting 100% onderhouden al deelnemer geworden. Samen hebben zij al meer dan 100.000 occasions het label ‘100% onderhouden’ kunnen toekennen.

Direct aanmelden
Aanmelden als deelnemer van 100% onderhouden en gebruik maken van de actie voor BOVAG- autodealers?
Klik dan hier.

Over de stichting

De stichting 100% onderhouden is een onafhankelijk orgaan dat zich inzet voor goed auto-onderhoud.
Lees hier meer over de stichting

Algemeen >

Ontstaan >

Organisatie >

Doelstellingen >

100% in het nieuws >

 

Gevolgenblog
  • Gevolgen van geen onderhoud