Certificaat onderbouwt vraagprijs

Auto’s die als 100% onderhouden worden beoordeeld krijgen vanaf nu ook een officieel certificaat. Net als het RDW Tellerrapport wordt dit certificaat automatisch verzonden naar het autobedrijf die de 100% onderhouden status heeft toegekend.
100% Certificaat
Het certificaat is een autospecifiek waardedocument. Dit document wordt automatisch uniek opgemaakt voor één bepaalde occasion en bevat daarom zichtbaar het kenteken, merk en type  en de naam van het verkopende autobedrijf.

Toegevoegde waarde voor het autobedrijf
Alle autobedrijven die deelnemen aan 100% onderhouden krijgen dit certificaat 48 uur na aanvinken automatisch gemaild als certified-pdf. De autobedrijven kunnen dit waardecertificaat als pdf plaatsen bij de occassionadvertentie. Verder is het te printen en bij de auto te tonen. Bij aflevering van de auto kan het meegegeven worden aan de nieuwe eigenaar.

Transparantie en betrouwbaarheid voor de consument
De consument krijgt  met het document een zichtbare bevestiging van de 100% onderhouden status van de auto. Uit onderzoek blijkt dat deze bevestiging dat de auto altijd het  onderhoud heeft genoten volgens het fabrieks-onderhoudsschema erg belangrijk gevonden wordt. Bovendien stimuleert het ook in het vervolg goed auto-onderhoud doordat men het keurmerk ook na de aflevering graag wil behouden.

Wilt u ook 100%-onderhouden labels verstrekken?
Meldt u dan aan via onderstaande button

Over de stichting

De stichting 100% onderhouden is een onafhankelijk orgaan dat zich inzet voor goed auto-onderhoud.
Lees hier meer over de stichting

Algemeen >

Ontstaan >

Organisatie >

Doelstellingen >

100% in het nieuws >

 

Gevolgenblog
  • Gevolgen van geen onderhoud